Izvor: HotSport.rs, 20.Jun.2017, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GAĆINOVIIIIIĆ: Sudija je dva puta odbijao da svira penal, ali je lopta ipak u mreži Makedonije! (VIDEO)

Srbija vodi protiv Makedonije od 25. minuta golom Mijata Gaćinovića.

Isplatila se našim momcima ofanziva od početka meča i značajno veći posed lopte, kao i konkretnija igra u poslednjoj trećini terena.
To je donelo vođstvo ‘orlićima. Živković je sa desnog krila prebacio loptu na levu stranu šesnaesterca, najpre je Marko Grujić posle starta završio na travi, nije bilo penala, zatim je Uroš Đurđević centrirao, lopta pogodila u ruku >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << defanzivca Makedonije, opet nije bilo penala, ali se odbila do Mijata Gaćinovića, koji ju je sproveo u mrežu za 1:0.
Samo da naši momci ovako nastave.

(Izvor: youtube / AM Video7S)
The post GAĆINOVIIIIIĆ: Sudija je dva puta odbijao da svira penal, ali je lopta ipak u mreži Makedonije! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

EP ZA MLADE: Loše drugo poluvreme koštalo Srbiju pobede, Đurđević sprečio poraz (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Jun.2017

Sve je krenulo dobro, ali su ‘orlići’ ispustili pobedu u drugih 45 minuta.. . Srbija je remizirala u drugom kolu grupe B na Evropskom prvenstvu sa Makedonijom rezultatom 2:2.. Naši reprezentativci su odlično počeli, ofanzivna igra i pritisak pulena Nenada Lalatovića su urodili plodom u 25....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.