Izvor: RTS, 26.Apr.2021, 09:13

Fudbaler Viljareala zamalo da Mesiju slomi nogu

Najbolji fudbaler današnjice Lionel Mesi tokom karijere je mnogo puta bio fauliran, trpeo je snažne udarce protivnika, ali je u utakmici sa Viljarealom doživeo možda i najbrutalniji start otkad igra u Barseloni.
Katalonci su pogocima Antoana Grizmana pobedili "žutu podmornicu" na gostovanju, u duelu koji je obeležio i crveni karton Manua Trigerosa.

Trigeros je u drugom poluvremenu strahovito startovao na šestostrukog osvajača Zlatne lopte >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << umalo mu polomivši nogu.
Vezista Viljareala nije namerno udario Mesija, pokušao je da ukliza, ali je kasnio na loptu i mogao je teško da povredi najboljeg protivničkog igrača.
Srećom, Argentinac je posle nekoliko minuta ustao i nastavio meč do kraja.
Barselona je ovim trijumfom stigla do 71 boda, dva manje od prvoplasiranog Atletiko Madrida, ali i utakmicom manje.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.