Fudbaler Dinama u suzama zbog surovog sistema Bundeslige VIDEO

Izvor: B92, 19.Jun.2020, 11:11

Fudbaler Dinama u suzama zbog surovog sistema Bundeslige VIDEO

Kris Lev, fudbaler Dinama iz Drezdena, ljut je na vođstvo Bundeslige jer je njegova ekipa morala da odigra sedam mečeva u 19 dana.

U ovako jako ritmu, ekipa Dinama uspela je da ostvari samo jednu pobedu i posle poraza od Kila praktično je ispala iz Cvajte u Treću ligu.

Na dva kola do kraja Drezden se nalazi na poslednjem mestu sa 28 bodova, pet manje od 16. plasiranog Karlsruea koji se nalazi na poziciji koja vodi u baraž za opastanak.

Dinamo će teško >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uhvatiti priključak sa pomenutom ekipom, verovatno će ispasti u niži rang, a razlog zašto su morali da odigraju sedam mečeva u 17 dana je to što im se pojavio koronavirus malo pre početka takmičarske godine.

Zbog toga su svi fudbaleri morali u četrnaestodnevni karantin i posle povratka u normalu krenuli su da igraju meč za mečom na svaka 2-3 dana.

U takvom ritmu jednostavno nisu uspeli da izdrže i Lev je posle poraza od Kila rekao:

"Vođstvo lige nije briga za nas. Mi smo ti koji plaćamo j****u cenu".

Drezden naredni meč igra u nedelju što znači da će za 23 dan odigrati osam mečev.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NEMAČKI FUDBALER U SUZAMA STAO PRED KAMERE: Mi plaćamo je***u cenu! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 19.Jun.2020

Fudbaler Dinama iz Drezdena Kris Lev rasplakao se pred kamerama zbog surovosti Bundeslige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.