Frustrirani Riberi fizički nasrnuo na sudiju VIDEO

Izvor: B92, 28.Okt.2019, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frustrirani Riberi fizički nasrnuo na sudiju VIDEO

Frank Riberi, francuski fudbaler, mogao bi da dobije nekoliko mečeva suspenzije zbog ispada posle utakmice sa Lacijom.

Iskusni krilni napadač nije mogao da se pomiri sa porazom (1:2), pa je nakon poslednjeg sudijskog zvižduka Marka Gvide, došao u sukob sa njegovim pomoćnikom.

Na snimku se vidi kako nervozni Riberi prvo dobacuje, a zatim i dva puta odgurava pomoćnog sudiju. Nastavak sukoba sprečio je jedan od članova stručnog štaba domaće ekipe.

Zbog ovog incidenta Riberiju preti najmanje tri meča suspenzije, a kako je sve to izgledalo pogledajte u priloženom video-prilogu:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Frka na Apeninima: Riberi fizički napao sudiju, kazna bi mogla da bude žestoka (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Okt.2019

Iskusni francuski fudbaler Frank Riberi poznat je po užarenom temperamentu, ali je sinoć prešao dozvoljenu granicu, zbog koje će izvesno biti žestoko kažnjen. Naime, temperamentni fudbaler je po završetku utakmice između Fjorentine i Lacija (1:2) ušao u žučnu polemiku sa jednim od pomoćnika,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.