Francuzi dogovorili veliko pojačanje, da li to znači da je i Čelsi?

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2020, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuzi dogovorili veliko pojačanje, da li to znači da je i Čelsi?

Izgleda da bi Lampardu mogla da se ispuni velika želja.

Kako prenose francuski mediji, Olimpik Lion je dogovorio transfer napadača Karla Toko Ekambija iz Viljareala.

Ovaj 27-godišnji fudbaler je već neko vreme predmet interesovanja Liona, "L'Ekip" sada prenosi da su postigli dogovor sa španskim klubom i da će se Kamerunac preseliti na "Žerlan".

U pitanju je pozajmica sa obaveznim otkupom, Lion je odložio plaćanje svote od 20 miliona evra za naredno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << leto na taj način.

Navodno još uvek nisu dogovoreni uslovi sa samim fudbalerom, ali je Ekambi izrazio želju da se preseli u redove francuskog kluba, pa se uskoro očekuje i dogovor između Liona i samog fudbalera.

Ekambi je rođen u Parizu, igrao je za FK Pariz na startu karijere, 2014. godine je počao Sošo, da bi se dve godine kasnije preselio u Anže, kada je konačno dobio šansu da se dokaže u Ligi 1.

Drugu sezonu u elitnom šampionatu je odigrao sjajn, postigao je 17 golova, što ga je preporučilo ekipi Viljareala.

U Španiji je bio solidan, 18 golova u prvoj sezoni u svim takmičenjima, ove je stigao do kote od šest pogodaka, ali izgleda da će se tu zaustaviti, kako bi se vratio u zemlju u kojoj je i rođen.

Njegov dolazak u Lion bi mogao da znači i potencijalni odlazak Muse Dembelea, za kojeg je veoma zainteresovan Čelsi, ali i još par klubova iz Premijer lige.

Videćemo ipak da li će ga francuski klub pustiti već u januaru ili će pokušati transfer sa "Plavcima" da odlože za naredno leto, bilo kako bilo, prelazak Ekambija u Lion je svakako dobar znak za klubovi koji su zainteresovani za bivšeg napadača Fulama i Seltika.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Luka Adžić na pozajmici u Emenu

Izvor: RTS, 18.Jan.2020, 13:41

Kapiten mlade reprezentacije Srbije Luka Adžić, fudbaler Anderlehta, ustupljen je na pozajmicu ekipi fudbalskog kluba Emen. Adžić sa Anderlehtom ima ugovor do 2022. godine i novi klub neće imati pravo otkupa njegovog ugovora po isteku sezone. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.