Francuz je bogat i baš ga briga, kada će Barsi konačno prekipeti!

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2019, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuz je bogat i baš ga briga, kada će Barsi konačno prekipeti!

Osman Dembele je problem od kada je stigao...

Barsa ne želi da proda Dembelea, tačnije on je ostao izvan ponude za Nejmara, mada ni sam nije želeo da se vraća u Francusku.

Nije tajna i da ima problem sa ponašanjem, da je često kasnio na treninge, lagao da je bolestan, nakon što bi čitave noći igrao plej-stejšn, a klub ne može da nađe rešenje za njegove povrede.

Od kada je stigao iz Dortmunda za oko 140 miliona evra, on je ukušno bio povređen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 250 dana. Sada je ponovo van terena, pet nedelja će odsustvovati, a mnogi su skloni da veruju da je nesportski život glavni uzrok.

Barsa je nekoliko puta razgovarala sa njegovim menadžerom, pretila sankcijama, ali nema pomaka.

Ulje na vatru dolio je njegov bivši kuvar Mikael Naja. Njega je angažovala Barselona kako bi se osigurala da se Francuz hrani sportski, ali nije išlo, već u decembru, kuvar je dobio otkaz od Dembeleovog agenta.

On je četvrti kuvar koji je dobio otkaz.

"Šta god uradili kritikovaće ih, ali njih je baš briga, bogati su i svejedno im je", rekao je Naja "Parizijenu".

"Osman je dobar dečko, ali nema kontrolu nad svojim životom. Živi sa ujakom i najboljim prijateljem, oni naravno ne smeju ništa da mu kažu. Žive ludo, mada Osman ne pije alkohol, ali ne živi sportski. Nema profesionalizma, pre svega zbog ljudi koji su oko njega", kaže ovaj kuvar.

Za Dembelea se raspitivao i Juve, ali stav Barse je jasan, veruju u Francuzu koji je strašan potencijal, šteta što samo to retko zbog povreda pokazuje na terenu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.