Izvor: MozzartSport.com, 15.Jan.2021, 18:50

Flik: Nije bilo normalno ni kako smo igrali kad smo uzeli triplu krunu

„Olakšavamo posao našim protivnicima“, kaže trener Bajerna

Kao bomba odjeknula je vest da je Bajern ispao u Kupu Nemačke od drugoligaša Kila.

Činjenica je da Bajern ne igra tako dobro u poslednje vreme, da teško uspeva da sačuva mrežu i da samim tim upada u probleme, iz kojih se nekako čupao do meča sa Kilom.

Trener prvaka Evrope Hansi Flik ipak tvrdi da je sve to normalan ciklus za jedan tim i da nema razloga za paniku. Problemi postoje, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ali da će ih Bajern rešiti.

Forma koju smo imali u prvom delu prošle godine, kada smo osvojili triplu krunu, isto nije bila normalna. Očekivao sam da ćemo doživeti pad pre ili kasnije, ali ludački pobednički mentalitet nas je nosio sve do pred kraj godine“, rekao je Flik.

Bajernu su malo, izgleda, otupeli refleksi i na tome će se raditi u narednom periodu.

Malo smo trenutno uzdrmani, ali moramo da izvučemo pouku iz meča sa Kilom. Trenutno tako igramo da olakšavamo posao našim protivnicima. Mi smo veliki tim i brzo ćemo se vratiti na pobednički put“.

Objasnio je trener Bajerna i šta je prva stvar koja će morati da se popravi.

Potpuno verujem u ovaj tim. Pogotovo što svi imaju stalnu želju da napreduju. Ali, moj je utisak da premalo ima komunikacije na terenu“, podvukao je Hansi Flik.

Ozbiljan izazov čeka Bavarce za vikend, jer im u goste dolazi Frajburg, tim koji ima pet uzastopnih pobeda u Bundesligi za sobom.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.