Filadelfija povela protiv Toronta

Izvor: RTS, 03.Maj.2019, 07:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filadelfija povela protiv Toronta

Košarkaši Filadelfije savladali su na svom terenu Toronto sa 116:95 u trećoj utakmici polufinalne serije istočne konferencije i poveli sa 2:1. Boban Marjanović proveo je na terenu nepuna tri minuta i upisao po skok i asistenciju.
Pobeda Filadelfije u Vels Fargo centru pred svojom publikom niti jednog trenutka nije dolazila u pitanje pošto su konstantno vodili i uspešno odbijali sve nalete gostiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Seventisikserse je predvodio odlični Džoel Embid koji je za samo 28 minuta provedenih na parketu postigao 33 poena, deset skokova, tri asistencije i pet "rampi". Džimiju Batleru malo je falilo da zabeleži tripl-dabl - 22 poena uz devet skokova i asistencija, Džej-Džej Redik dodao je 15, a Tobajas Heris 13 poena. Ben Simons je uz deset poena imao po sedam skokova i asistencija.

Boban Marjanović ni na ovom meču nije dobio veću šansu, na terenu je proveo nepuna tri minuta zabaleživši po skok i asistenciju bez upućenog šuta na koš.
Kod Reptorsa uobičajeno najbolji bio je Kavaj Lenard sa 33, dok je Paskal Sijakam ubacio 20 poena. Ponovo je razočarao Kajl Lauri ubacivši samo sedam 7 poena uz vrlo lošu realizaciju.
Četvrti duel igra se u nedelju takođe u Filadelfiji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uvek je sunčano u Filadelfiji, Embid kao "avion"!

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2019

Kamerunac "nadletao" Reptorse, euforija u "gradu bratske ljubavi", 116:95 za Sikserse koji vode 2:1 u seriji!..Džoel Embid je rasturio Toronto. Radio je ono što i inače radi, dizao publiku na noge, dvorana je skandirala "MVP", Kamerunac je imitirao "avion" slaveći koševe...Ubacio je 33 poena, imao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.