Fifina lista: Pad Srbije na 31. mesto

Izvor: RTS, 07.Feb.2019, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fifina lista: Pad Srbije na 31. mesto

Fudbalska reprezentacija Srbije na prvoj Fifinoj listi u ovoj godini pala je za dva mesta i sada zauzima 31. poziciju na svetu.
Srbiji je bodovni saldo ostao isti – 1.481, ali je nazadovala zbog velikog skoka vicešampiona Azije Japana sa 23. pozicije na 27, kao i Irana na 22. posle kontinentalnog turnira u UAE.

Odmah ispred "orlova" na listi su Ukrajina, Slovačka i Tunis, a iza Venecuela, Paragvaj, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Republika Irska i Bosna i Hercegovina.
U deset najbolje rangiranih timova nije bilo promena, i dalje vodi Belgija i to sa bodom prednosti u odnosu na prvaka sveta Francusku, a potom redom slede Brazil, Hrvatska, Engleska, Portugalija, Urugvaj, Švajcarska, Španija i Danska.
Naredna Fifina lista biće objavljena 4. aprila.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

FIFA lista: Pad "orlova"

Izvor: Mondo, 07.Feb.2019

Fudbalska reprezentacija Srbije dva mesta lošije je plasirana nego na kraju 2018. godine..Fudbalska selekcija Srbije za dva mesta je pala na novoj FIFA listi..."Orlovi" su zadržali isti broj bodova, kao i u decembru 2018. godine - 1.481, ali su nazadovali zbog rivala...Srbija je sada 31. na listi...Pad...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.