Fetel najbrži na prvom, Hamilton na drugom treningu u Sočiju

Izvor: B92, 28.Sep.2018, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fetel najbrži na prvom, Hamilton na drugom treningu u Sočiju

Vozač Mercedesa bio je najbrži na drugom treningu pret Veliku nagradu Rusije u Sočiju.

On je na drugom treningu ostvario najbrže vreme, ispred klupskog kolege Valterija Botasa, dok se Nemac Sebastijan Fetel mučio.

Hamilton je pobedio Botasa za 0,199 sekundi, dok je Fetel imao peto najgore vreme.

Treću i četvrtu poziciju ostvarili su vozači Red Bula Maks Ferstapen i Danijel Rikardo.

U prvom treningu, voženom nešto ranije, najbrži je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vozač Ferarija Fetel.

Fetel je najbrži krug izvezao za 1:34,488 i za 0,05 sekundi bio brži od vozača Ferstapena. Treću u četvrtu poziciju zauzeli su vozači Mercedesa Luis Hamilton i Valeri Botas, koji su i na drugom treningu bili jedan do drugog, samo sa boljim vremenima.

U poretku vozača u Formuli 1 prvi je Hamilton, koji za 40 bodova "beži" Fetelu, a do kraja šampionata preostalo je još 150 bodova za osvajanje u narednih šest trka.

Trka za Veliku nagradu Rusije u Sočiju na programu je u nedelju od 13.10, dok su kvalifkacije za istu planirane za subotu sa početkom od 14.00. Treći trening održaće se takođe u subotu, od 11.00.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.