Izvor: MozzartSport.com, 25.Jan.2021, 10:57

Fener u iščekivanju Ozilovog debija lovi drugo mesto

Žuto-crni su u prethodna dva navrata bili uspešni protiv Kajzerija kod kuće, a nakon remija sa Sivasom, ne smeju sebi da dopuste novo prosipanje bodova

Bešiktaš i Galatasaraj nisu dozvolili iznenađenja, bili su sigurni. Loptica je prebačena u dvorište trećeg istanbulskog velikana. Odavno se u Turskoj tri kluba sa Bosfora nisu borila za titulu, ponovo su nagužvani u vrhu Superlige.

Na 21. kolo šampionata Turske, Fenerbahče i Kajzeri će spustiti zavesu zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa Alanjom i Ankaragudžuom (17.00). Dani u Feneru proticali su u iščekivanju potpisa Mesuta Ozila. Poznato je danima unazad da će Ozil postati novi fudbaler Fenera, ali se čekalo ozvaničenje saradnje i potpis ugovora. Parafirao je Ozil u toku jučerašnjeg dana na tri i po godine, laknulo je navijačima žuto-crnih, ostala je samo ceremonija. Nakon potpisa, kreativni vezista je odradio i prvi trening sa novim saigračima, Erol Bulut je dobio ogromno pojačanje za napad na titulu, a sada svi nestrpljivo iščekuju da Ozil odigra prvi meč za Fenerbahče.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Proklizavanje na gostovanju Sivasu uneli su određeni nemir, prekinut je niz od šest pobeda. Još uvek se ne može reći da bi neki kiks skupo mogao da košta ekipe, naročito jer su bodovne razlike minimalne na sredini šampionske trke. Maraton je pred istanbulskim velikanima, prosipaće se bodovi, a Fenerbahče se trijumfom protiv Kajzerija vraća na drugu poziciju preskačući Galatasaraj.

Erol Bulut za meč sa Kajzerijem neće imati na raspolaganju Ferdija Kadioglua, Marsela Tiserana i Sinana Gumuša. Takođe, Gokan Gonul je i dalje lakše povređen i strateg Fenerbahčea najverovatnije neće rizikovati obnavljanje povrede iskusnog defanzivca, već će sačekati naredni meč na domaćem terenu da ga polako uvodi u ritam.

Fenerbahče je iz prethodna dva međusobna okršaja izašao kao pobednik. Oba meča igrana su na Ulker stadionu, Kajzeri nije uspevao da pomrsi konce Feneru na strani, ali je kod kuće bio ubitačan.

TURSKA – 21. KOLO

Subota

Genčlerbirligi - Trabzon 1:2 (0:1)

/Piris 86pen - Đanini 36, Ekuban 54/

Bašakšehir - Rize 1:1 (0:0)

/Topal 64 - Samu 49pen/

Nedelja

Konja - Antalija 0:0

Denizli - Karagumruk 1:2 (0:1)

/Diskerud 88 - Borini 44, Ndao 78/

Malatija - Galatasaraj 0:1 (0:0)

/Babel 88/

Bešiktaš - Geztepe 2:1 (0:1)

/Ljajić 48, Abubakar 77 - Tripić/

Gazijantep - Hataj 1:1 (1:0)

/Žeferson 30 - Žunior 90+7/

Ponedeljak

14.00: (2,80) Kasimpaša (3,35) Sivas (2,50)

17.00: (1,45) Alanja (4,40) Ankaragudžu (7,50)

17.00: (1,38) Fenerbahče (5,00) Kajzeri (7,75)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.