Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2018, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Felaini i De Hea spasili Murinja bruke i uveli negledljivi Junajted u osminu finala! (VIDEO)

Nova bruka Mančester Junajteda je bila na pomolu, ali se se po ko zna koji put David de Hea i Maruan Felaini pojavili kao spasioci Žozea Murinja. Golom Belgijanca u 91. minutu je Junajted na Old Trafordu na jedvite jade savladao Jang Bojs sa 1:0 i obezbedio plasman u osminu finala Lige šampiona. Sekundi su delili Jang Bojs od zasluženog remija n...
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI SKANDAL ŽOZEA MURINJA: Pogledajte kako je trener Mančester junajteda divljao posle gola Felainija u 91. minutu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 28.Nov.2018

Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo ponovo je divljao! Portugalac je pravio haos posle gola Maruana Felainija za pobedu nad Jang bojsom.

Nastavak na Kurir...

Mančester junajted - Jang Bojs 1:0

Izvor: Mondo, 28.Nov.2018

Ekipa Žozea Murinja izborila je plasman u nokaut fazu u nadoknadi vremena. Gol odluke postigao je Maruan Felaini,

Nastavak na Mondo...

Felaini ćušnuo loptu rukom za pobedonosni gol, Murinjov dernek od radosti (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2018

Mančester junajted na Old Trafordu savladao švajcarskog prvaka Jang bojs s 1:0 pogotkom u poslednjem minutu...Belgijanac Maruan Felaini odveo je "crvene đavole" u osminu finala Lige šampiona. Da njegov udarac u poslednjem minutu nije završio iza leđa golmana švajcarskog šampiona, Junajted bi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.