Federiko Kijeza slavio gol sa sakupljačem lopti, ima i dobar razlog za to! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2018, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federiko Kijeza slavio gol sa sakupljačem lopti, ima i dobar razlog za to! (video)

Ekipa Fiorentine je danas savladala SPAL bez velikih problema.

Federiko Kijeza je danas ponovo bio odličan u pobedi protiv SPAL-a rezultatom 3:0, postigao je drugi gol, a mnogima je bilo veoma zanimljivo kako je proslavio taj pogodak.

Naime, on je otrčao pored klupe sa rezervnim igračima, a tamo se zagrlio sa sakupljačem lopti na opšte iznenađenje svih na stadionu.

Dobro, na iznenađenje onih koji nisu znali da se radi o njegovom mlađem bratu Lorencu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << drugom sinu Enrikea Kijeze.

Federico Chiesa scores, runs to celebrate with his brother Lorenzo who plays for the youth team & was a ball boy tonight pic.twitter.com/QdaZbcNZqz

— Adam Digby (@Adz77) September 22, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.