Izvor: MozzartSport.com, 24.Maj.2020, 10:19

Favr promenio ploču: Dobro je bez publike, igrači me najzad čuju

Pre nedelju dana žalio što nema publike

Pre nedelju dana, posle velike pobede nad Šalkeom (4:0), trener Borusije Dortmund Lusijen Favr rekao je da su mečevi pred praznim tribinama mnogo smešni. I da svima jako nedostaju navijači.

Sedam dana kasnije, nakon trijumfa u gostima nad Volfzburgom (2:0), Favr je promenio ploču. Sada mu nije tako strašno igranje bez gledalaca, štaviše, pronašao je u tome i neke dobre stvari.

Dobro je ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igranje pred praznim tribinama. Sada me igrači napokon čuju šta govorim tokom utakmice. Obično kada ima navijača mogu da me čuju samo momci koji igraju po bokovima, a sada komuniciram sa celim timom“, rekao je Favr.

Već u utorak crno-žute čeka veliki derbi Bundeslige, sudar sa Bajernom, a taj meč će, kako god da se završi, u velikoj meri uticati na šampionsku trku.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Dortmund se uoči derbija našao u velikom problemu, jer osim toga što ne može i dalje da računa na kapitena Marka Rojsa, povredio se protiv Volfzburga i komandant odbrane Mats Humels.

Ne znam još koliko je teška povreda, ali sam jako zabrinut zbog Matsa, čime sam vam sve rekao. On nije mogao više da igra protiv Volfzburga, nisam siguran šta je tačno povredio, mislim da je list u pitanju“, priznao je Favr.

Ali, ono što raduje trenera Dortmunda je fenomenalna forma bekova. Koji su u njegovom timu maltene krila. Portugalac Gereiro je postigao u subotu treći gol od nastavka sezone.

Gereiro oseća fudbal, neverovatan je fudbaler. Igra jednostavno, ima snažnu intuiciju, dobru tehniku i završnicu. Zna kako da šutira. Sjajan je igrač“, ocenio je Lusijen Favr.

Meč između Dortmunda i Bajerna igraće se u utorak od 18.30 na Signal Iduna Areni.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.