Farmaceuti opet sarađuju sa Realom, veliki talenat u Bundesligi?

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Farmaceuti" opet sarađuju sa Realom, veliki talenat u Bundesligi?

Čini se kao idealna opcija.

Kako prenosi nemački "Bild", Bajer Leverkuzen je zainteresovan za ofanzivca madridskog Reala Martina Odegarda.

Mladi Norvežanin je imao solidnu sezonu u Vitezeu, ali je jasno da još uvek za njega nema mesta na "Bernabeu".

Postigao je osam golova na 31 nastupu u Erediviziji i vratio se pozajmice u Madrid, ali se neće dugo zadržavati.

Ajaks je hteo da ga kupi, ali Madriđani nisu pristali na ponudu "Kopljanika", radije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bi ga pustili na pozajmicu.

Sada se u priču uključio i Bajer Leverkuzen, koji je navodno spremio ozbiljnu ponudu za usluge mladog Norvežanina.

"Farmaceuti" su ostali bez Julijana Brandta, koji je karijeru nastavio u redovima Borusije Dortmund, pa veruju da bi Odegard mogao da ga nasledi.

"Bild" prenosi da bi Leverkuzen mogao da iskoristi sličnu formulu kao 2012. godine, kada su za pet miliona doveli Danija Karvahala iz redova "kraljevskog" kluba, da bi ga Real posle lako vratio u svoje redove, jer su imali dogovorenu klauzulu za njegov povratak u Madrid.

Takav bi slučaj mogao da bude i sa Odegardom, Bajer bi otkupio 20-godišnjeg Norvežanina, ali bi Real umetnuo klauzulu po kojoj za određenu svotu novca može da ga vrati u Madrid.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.