Fanovi u šoku: Poznati bodibilder se bori za život! (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 13.Avg.2017, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fanovi u šoku: Poznati bodibilder se bori za život! (FOTO, VIDEO)

Policija je u stanu sportiste pronašla kokain i 20 bočica steroida.

Bodibilder Rič Piana (46) godinama je poznato lice u svetu bodibildinga, a njegovi mišići oduševljavali su milione obožavatelja.

(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) Život izgubio u sekundi! Poginuo svetski šampion u bodibildingu!

Kult tela za njega je predstavljao opsesiju, a zbog toga su ga fanovi i voleli. Samo na Instagramu ga prati 1,2 miliona ljudi, a poslednji izazov mu je bio da ima bicepse >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << veće od svoje glave.

Bodybuilder Rich Piana Had 20 Bottles of Steroids During Medical Emergency https://t.co/WOx9EtepBL

Sada se Piana bori za svoj život, kada se onesvestio u svom stanu u kojem je boravio sa devojkom Šanel.

Medicinska pomoć mu je pružena tako što su ga stavili u inukovanu komu. Prema policijskim izveštajima, tom prilikom su mu našli 20 flašica steroida u stanu i kokain.

Rich Piana coma – Bodybuilder 'fighting for his life after overdose at his home' - The Sun https://t.co/eXhTnEAU19 pic.twitter.com/AHWengZyQ8

Na društvenim mrežama su se proširile glasine da je bodibilder iz Los Angelesa preminuo, što je njegova devojka demantovala na Instagramu.

"Želim samo da razjasnim da je još u životu. Njegova familija i ja molimo za pozitivne misli, molitvu i ljubav. Molim vas sve da malo poštovanja pokažete, jer je ovo teško iskustvo za nas", napisala je Šanel.



Rič je u više navrata govorio o uzimanju steroida koji su mu sada došli glave.

"Ako hoćete time profesionalno da se bavite, verovatno ćete morati da ih uzimate! Jednostavno nećete imati mnogo izbora", pričao je svojevremeno.

On je objašnjavao da je zbog karijere odlučio da uzima steroide, ali da je zadovoljan svojim odlukama.

"Srećan sam, a moje zdravlje je dobro", pričao je sportista.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.