FURNIJE BRUTALNO ISKREN: Francuska je želela nešto SASVIM drugo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2019, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FURNIJE BRUTALNO ISKREN: Francuska je želela nešto SASVIM drugo!

Francuzi su uzeli bronzu.

Francuska je danas osvojila bronzanu medalju pošto je u Pekingu pobedila Australiju sa 67:59.

- Dobar je osećaj završiti turnir u dobrom stilu. Kada vidite Australiju, njihove igrače, Boguta, Dalevedovu, poznajem ih i ovo je za njih grozno. Ali, mi to nismo želeli, da završimo turnir osećajući se tako. I na prošlom turniru smo bili treći i osećaj je bio sjajan. Sada se osećamo drugačije, pošto mislimo da smo mogli i bolje - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Furnije.

"Trikolori" su drugi put uzastopno osvojili treće mesto na Svetskom prvenstvu.

- Ovo nam znači sve. Nismo hteli ovu medalju, to svi znamo, ali vratili smo se na podijum, na kome smo jedina ekipa od osvajača medalja sa prošlog turnira 2014. To pokazuje da smo srčani i našu posvećenost i da ćemo od sada biti samo još bolji - rekao je Rudi Gober.

Australija je vodila tri četvrtine ali je u poslednjoj deonici posustala i pretrpela novi poraz u utakmici za bronzanu medalju. Australija je i dalje bez medalje na velikim međunarodnim takmičenjima.

Francuska i Australija su se plasirale na Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.