FUDBALER PUCAO IZ AUTOMATSKE PUŠKE: Bivši REPREZENTATIVAC Jugoslavije i Hrvatske iza REŠETAKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2020, 13:39

FUDBALER PUCAO IZ AUTOMATSKE PUŠKE: Bivši REPREZENTATIVAC Jugoslavije i Hrvatske iza REŠETAKA

Sve se desilo nedaleko od restorana.

Zagrebačka policija uhapsila je muškarca (58) koji se dovodi u vezu s pucnjavom u neposrednoj blizini poznatog restorana na Slavonskoj aveniji, tačnije na zagrebačkom Žitnjaku. Hrvatski RTL je u vestima na TV-u javio kako se radi o Vladi Kasalu, nekadašnjem fudbaleru Osijeka, Dinama, Nirneberga i Majnca koji ima zabeležene nastupe i za reprezentacije Jugoslavije i Hrvatske.

Barselona je izgubila Primeru i Liga šampiona joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je izuzetno važna! Večeras (21.00) čeka Napoli posle rezultata 1:1 u Napulju u prvom meču osmine finala. Kvota na keca je 1,65, a dupla šansa X2 je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona – Napoli.

Ide Vlado Kasalo, malo koke bi pasalo! pic.twitter.com/9BLGtUmmEl

— Magzbee (@MaxBoor) August 7, 2020

Zagrebački Jutarnji list piše kako se sumnja da je 4. avgusta oko 16.30 sati na Slavonskoj aveniji na parkiralištu koje je oko 20 metara udaljeno od terase ugostiteljskog objekta na kojoj se tada nalazilo više gostiju, nakon svađe i guranja sa tri muškarca starosti 59, 48 i 47 godina, otišao do susednog parkirališta kroz terasu ugostiteljskog objekta.

Tamo je iz svog automobila Mercedes pulskih registarskih oznaka uzeo automatsku pušku, vratio se na parkiralište ugostiteljskog objekta gde su bila trojica muškaraca, ispalio jedan hitac u zrak s ciljem zastrašivanja i udaljio se, kazala je policija na svom veb izdanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.