FRKA: Tuča Delija i navijača Helsinkija, uletela i policija (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2019, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FRKA: Tuča Delija i navijača Helsinkija, uletela i policija (VIDEO)

Nije bilo mirno na ulicama glavnog grada Finske.

Crvena zvezda ima podršku od par stotina navijača u Helsinkiju tokom meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Pre početka duela u prestonici Finske na "Telia areni" došlo je do sukoba Delija sa navijačkom grupom domaćina Sakilaiset. U želji da se dokažu Finci i nisu uspeli, a sve se završilo brzo. Intervenisala je i policija.

Pogledajte i snimak.

31.07.2019 League Champions, Qualification, Finland🇫🇮 Crvena Zvezda Belgrad🇷🇸 attacked HJK (Sakilaiset🇫🇮). Police interrupted

A post shared by GruppaOF (@gruppaof) on Jul 31, 2019 at 8:01am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STAMPEDO DELIJA NA FINSKE PROVOKATORE: Navijači Helsinkija prozivali kolonu Zvezdinih navijača, ali ovakav odgovor nisu očekivali! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 01.Avg.2019, 10:17

Nekolicina finskih navijača provocirala je kolonu Delija koja se mirno kretala ulicama Helsinkija, a Zvezdini navijači nisu ostali imunu na ružno gostoprimstvo.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.