FRANCUZI TVRDE: Zvezdin funkcioner pokušao da uplati ČAK 5 MILIONA evra da će Zvezda da izgubi sa PET razlike (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2018, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FRANCUZI TVRDE: Zvezdin funkcioner pokušao da uplati ČAK 5 MILIONA evra da će Zvezda da izgubi sa PET razlike (FOTO)

Sveci su slavili sa 6:1.

Fudbaleri Crvene zvezde početkom oktobra su odigrali utakmicu Lige šampiona, sa Pari Sen Žermenom i izgubili sa ubedljivih 6:1. Međutim, sada se pojavila nova informacija, i to iz Francuske. Prema navodima L’Ekipa, UEFA je obavestila francusko tužilaštvo da je jedan od "visokih funkcionera" Crvene zvezde pokušao je da uplati čak pet miliona evra da će šampion Srbije protiv Pari Sen Žermena izgubiti sa pet golova razlike.

Kako se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dalje navodi, o tome su obavešteni samo predsednik UEFA, Aleksander Čeferin i njegovi nalbliži saradnici. Takođe, identitet funkcionera je nepoznat.

➡ L'UEFA a alerté les autorités françaises sur un possible trucage du match de Ligue des champions PSG-Etoile Rouge Belgrade (6-1)

➡ Un dirigeant serbe aurait parié près de 5 M€ sur la défaite de son équipe par cinq buts d'écart.

Notre enquête >>> https://t.co/skWkhAp2Rt pic.twitter.com/4q9qK5qSnL

— L'ÉQUIPE (@lequipe) October 12, 2018

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.