(FOTO UBOD) MARKOVIĆ I RADONJIĆ NA KAFI: Posle ove slike jasno gde Stefan nastavlja karijeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 22:38

(FOTO UBOD) MARKOVIĆ I RADONJIĆ NA KAFI: Posle ove slike jasno gde Stefan nastavlja karijeru

Zvezda je blizu velikog pojačanja.

Bivši plej košarkaške reprezentacije Srbije, Stefan Marković, je već par sezona unazad želja Zvezde, sada je konačno slobodan igrač i kao takav otvoren da ostvari davnašnju želju - da zaigra za omiljeni klub.

Marković i Zvezda su u ostvarili kontakt prethodnih dana, pošto je iskusni organizator igre obavio razgovor sa trenerom Beograđana Dejanom Radonjićem u jednom lokalu. Ne može se sa sigurnošću reći o čemu su konkretno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << diskutovali, ali svakako da ovo potvrđuje da je vrlo blizu da se ostvari saradnja.

Dejan Radonjic and Stefan Markovic in this photo. KK Crvena Zvezda Belgrade has made an offer to the player pic.twitter.com/5bPwepVSIN

— Luca D'Alessandro (@LucaDa18) July 27, 2021

Jasno je da bi Crvena zvezda sa igračem poput Stefana Markovića, bila konkurentna čak i Evroligu pogotovo ako se dodatno pojača i na poziciji pet.

Novak Đoković se odlično zabavlja na Olimpijskim igrama, glavna je atrakcija u Tokiju, a i na terenu mu odlično ide. I trećem kolu ga očekuje duel sa Špancem Alehandrom Davidovičem i veliki je favorit - kvota na Novaka je 1,04, a na pobedu od 2:0 u setovima 1,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Đoković - Davidovič.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Guilter, fudbalerka iz Brazila. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.