FOTO PRIČA: Zavirili smo na Red Bul Arenu, pogledajte gde će Zvezda voditi NAJVAŽNIJU bitku sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2018, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO PRIČA: Zavirili smo na Red Bul Arenu, pogledajte gde će Zvezda voditi NAJVAŽNIJU bitku sezone

Prvobitni kapacitet zdanja u Salcburgu je bio 18.200.

Od izveštača iz Austrije - Fudbalere Crvene zvezde očekuje meč sezone, posle koje će biti prelomljena evropska sezona. U Beogradu, u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu šampiona, protiv Salcburga nije bilo golova, pa će revanš dati konačan odgovor. Uspešniji će se plasirati u grupnu fazu Lige šampiona, a eliminisani u grupu "utešne" Lige Evrope.

Pogledajte rezultate

Prvaci Austrije i Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoju sudbinu će rešavati na "Red Bul Areni", stadionu kapaciteta 31.895.

Ovo moderno zdanje, u rodnom gradu poznatog kompozitora Volfganga Amadeusa Mocarta, zvanično je otvoreno u martu 2003. godine. Prvobitan kapacitet je bio 18.200, ali je za potrebe Evropskog prvenstva 2008. godine (Austrija i Švajcarska) povećan na postojeći, od skoro 32.000. Možete i da pogledate kako sve izgleda, na sledećim fotografijama.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.