FOTO: Nole spremio specijalnu masku za otvaranje Olimpijskih igara, ali ni to mu neće pomoći da izbegne slikanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021, 13:37

FOTO: Nole spremio specijalnu masku za otvaranje Olimpijskih igara, ali ni to mu neće pomoći da izbegne slikanje

Uvek u centru pažnje.

Ceremonija otvaranja Olimpijskih igara je počela, a na “Olimpijskom stadionu“ u Tokiju nalazi se i 86 predstavnika Srbije.

Kreću Olimpijske igre u Tokiju, a do koliko medalja može Srbija? U Mozzartu, granica je postavljena na 8,5. Kvota da će Srbija osvojiti manje medalja je 1,70, a da će osvojiti više 2,03. Pogledajte Mozzart kvote za Olimpijske igre.

Najveća zvezda srpskog olimpijskog tima svakako je Novak Đoković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Prvi teniser sveta imao je prethodnih dana mnogo obaveza u prestonici Japana kada je u pitanju slikanje, jer su brojni sportisti širom planete želeli da naprave selfi upravo s anajboljim teniserom svih vremena.

Novak je sa osmehom svima prilazio, a za otvaranje je spremio i masku specijalnu dizajniranu od strane olimpijskog tima Srbije sa četiri slova S kao motivom.

Idemo Srpkinje i Srbi, napred Nole...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.