FORMULA 1 OSTAJE U MELBURNU: Potpisan novi ugovor do 2035.

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2022, 09:36

FORMULA 1 OSTAJE U MELBURNU: Potpisan novi ugovor do 2035.

Prva trka na Albert parku vožena je 1996.

Velika nagrada Australije koja se vozi u Melburnu na stazi Albert park biće u šampionatu i narednih 13 godina pošto je sa Formulom 1 potpisan novi ugovor do 2035, potvrdio je dirketor najbržeg cirkusa Stefano Domenikali.

 - Drago mi je što mogu da potvrdim da će Melburn i Albert park  ostati u kalendaru barem do 2035. godine. Trkački vikend u Australiji je uvek bio omiljen među navijačima, vozačima i timovima. Melburn >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je neverovatan, živopisan grad i pravo je mesto za naš sport - rekao je Domenikali. - Ove godine je bio prisutan ogroman broj navijača tokom Velike nagrade Australije i veoma smo uzbuđeni zbog produžetka saradnje sa Australijom, naš sport nastavlja da raste. Želim da zahvalim predstavnicima Vlade Viktorije – premijeru Danijelu Endrjuzu i ministru sporta i turizma Martinu Pakuli, kao i čelnim ljudima Velike nagrade Australije. Radujemo se povratku u Melburn.

Prvi put je Melburn ugostio karavan Formule 1 1996, a ovogodišnji trkački vikend bio je veoma posećen pošto je za tri dana bilo prisutno ukupno 420.000 gledalaca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.