FMP ubedljiv u Zagrebu, raspoložena Mega protiv Zadra

Izvor: RTS, 18.Okt.2019, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FMP ubedljiv u Zagrebu, raspoložena Mega protiv Zadra

Košarkaši FMP-a savladali su kao gosti ekipu Cibone sa 81:63 i zabeležili treći trijumf u ABA ligi. Ekipa Mega Bemaksa na svom terenu ubedivo slavila protiv Zadra 98:74.
FMP je u Zagrebu odigrao odličan meč, pa su izabranici Vladimira Jovanovića na kraju zabeležili i ubedljiv trijumf – 81:63.

Posle izjednačene prve četvrtine, "panteri" stižu do prednosti na poluvremenu, koja je uvećana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pred ulazak u poslednju četvrtinu (57:51).
Kada se očekivalo da će Cibona pojačati tempo, upravo se desilo suprotno. FMP je poslednju četvrtinu dobio rezultatom 24:12 za treću pobedu u takmičenju.
Duop Rit bio je najefikasniji sa 19 poena, Jeremić je dodao 15, a Radanov 13. U timu Cibone najefikasniji je bio Novačić sa 10 poena.
Ekipa Mge došla je do prve pobede u sezoni, pošto je ubedljivo trijumfovala protiv Zadra 98:74.
Prvo poluvreme proteklo je u prilično izjednačenoj borbi, da bi se u nastavku Mega rezultatski odlepila i na kraju zabeležila ubedljiv trijumf.
Čak šestorica domaćih igrača bili su dvocifreni, a najefikasniji je bio Nikola Mišković sa 18 poena. U timu Zadra Alen je postigao 24 poena.
Mega je zabeležila prvu pobedu u takmičenju, dok Zadar ima sva tri poraza.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Furiozna završnica "Pantera" za pobedu u Zagrebu!

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019

FMP bolji od Cibone...Pobeda ekipe FMP-a iz Železnika protiv Cibone u Zagrebu rezultatom 63:81...Od samog početka igrala se rezultatska klackalica, a Cibona je imala jedan "izlet" na +8 sredinom prve deonice. Gosti su prešli u prednost od 5 poena tokom drugog dela igre, a do ozbiljnije prednosti stigli...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.