FIRMAŠI IZNELI SVOJ STAV: Jasna poruka upravi Vojvodine i Nenadu Lalatoviću (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 20:29

FIRMAŠI IZNELI SVOJ STAV: Jasna poruka upravi Vojvodine i Nenadu Lalatoviću (FOTO)

Ključa na relaciji navijača i čelnih ljudi crveno-belih iz Novog Sada.

Navijači Vojvodine iskoristili su priliku da na meču sa Partizanom pruže podršku treneru Nenadu Lalatoviću koji je najavio odlazak iz klub na kraju sezone, nezadovoljan dešavanjima unutar kluba.

Popularni Firmaši su na tribinama stadiona Karađorđe razvili transparent podrške najuspešnijem treneru u istoriji Vojvodine, koji je prošle godine sa ovim klubom osvojio Kup Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
NENAD LALATOVIĆ!❤️ pic.twitter.com/tmnoq7wM7M

— ivana (@dobrostalagano) April 21, 2021

- Sa najuspešnijim trenerom u pobede i sledeće godine, kome to smeta neka ide iz Vojvodine - piše na transparentu.

Pokušao je Juventus da formiranjem Superlige izbegne borbu za Ligu šampiona, ali nije uspeo, pa ga čeka velika borba za četvrto mesto u Seriji A. Večeras (20.45) mu u goste dolazi Parma, a kvota na keca je 1,33, dok je kombinazzija 1&3+ 1.65. Pogledajte sve kvote kladionice Mozzart za Juventus - Parma.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.