FIRER DAVIDOVIĆ NAPAO NOVAKA: Đoković reagovao na SRAMNO UBISTVO, on odgovorio pričom o NACISTIČKIM ZLOČINIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 16:07

FIRER DAVIDOVIĆ NAPAO NOVAKA: Đoković reagovao na SRAMNO UBISTVO, on odgovorio pričom o NACISTIČKIM ZLOČINIMA

Na udaru...

Ubistvo Džordža Flojda je izazvalo lavinu protesta u Americi, ali i širom planete. Jedan od onih koji odao počast Flojdu i osudio policajca koji ga je ubio je i Novak Đoković.

Zbog ovakve reakcije najbolji teniser sveta se našao na udaru Gorana Davidovića poznatijeg kao Firera, lidera zabranjenog neonacističkog Nacionalnog stroja, koji je u više navrata izazivao versku, rasnu i nacionalnu mržnju.

Sad je ponovo to uradio, tako što je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Tviter nalogu poslao spornu poruku Novaku Đokoviću.

- Dok traje Kristalna noć u Americi, ima Srba koji to podržavaju. Da i to uđe u zapisnik... i da se ne zaboravi - napisao je Davidović, a pre toga je objavio tvit sa sledećom porukom:

Слика и прилика "белих будала" који подржавају црне расисте и антифа.

Доћи ће и на вас ред, јер сте погрешне боје коже. https://t.co/7F0lSBrXkK

— Горан Давидовић (@GoranDvd) June 3, 2020

- Slika i prilika "belih budala" koji podržavaju crne rasiste i antifa. Doći će i na vas red, jer ste pogrešne boje kože.

Kristalna noć je bio veliki pogrom koji se desio širom Nemačke u noći 9. novembra, 1938. Pogrom je bio usmeren protiv jevrejskih građana širom zemlje, i za mnoge posmatrače je bio prva naznaka onoga šta danas nazivamo Holokaustom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.