FINALNI TURNIR DEJVIS KUPA: Zimonjić se IZJASNIO, Srbija sa ovim snagama napada SALATARU

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2019, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FINALNI TURNIR DEJVIS KUPA: Zimonjić se IZJASNIO, Srbija sa ovim snagama napada SALATARU

Domaćin spektakla Madrid od 18. do 24. novembra.

Selektor Dejvis kup tima Srbije Nenad Zimonjić objavio je spisak za finalni turnir u Madridu, koji je na programu od 18. do 24. novembra.

Zimonjić se odlučio za sledeći tim – Novak Đoković (1. mesto na ATP listi), Dušan Lajović (33), Filip Krajinović (46), Viktor Troicki (159) i Janko Tipsarević (219).

Srbija će se za plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u četvrtfinale boriti protiv reprezentacija Francuske i Japana.

🇷🇸 TEAM ANNOUNCEMENT 🇷🇸@DjokerNole is IN!

See you in Madrid @TSSRBIJE 👋 @DjokerNole @Dutzee @troicki_viktor @filipkrajinovic @TipsarevicJanko pic.twitter.com/oq0e4k7xL4

— Davis Cup by Rakuten Madrid Finals (@DavisCupFinals) October 21, 2019

- Lepo je da ćemo se okupiti u ovom sastavu, ja kao selektor u ovoj ulozi, a ono što je zagarantovano, kao i uvek do sada, jesu sjajna atmosfera i veliko drugarstvo među svim igračima. Najvažnije je da se podigne forma što je moguće više do početka takmičenja, da igrači ostanu zdravi, a ne sumnjam da imamo kvalitet da iznenadimo svaku reprezentaciju. Imaćemo izuzetno tešku grupu, protivnici Japan i Francuska -  kaže Zimonjić i dodaje:

Sa Japanom smo blagi favoriti, a sa Francuzima je potpuno otvoren meč zato što su oni u dublu kvalitetniji. Dejvis kup je nepredvidiv, pogotovo ovaj novi format takmičenja gde se igraju dva singla i dubl, svaki meč je podjednko važan, igra se u dva dobijena seta i svako svakog može da iznenadi. Teško je prognozirati bilo šta, na nama je samo da se pripremimo što je moguće bolje, zato ćemo ići 4-5 dana ranije tamo kako bismo se adaptirali na uslove u Madridu gde je i nadmorska visina oko 500-600 metara. Uradićemo sve da budemo što spremniji. Novak će nam se pridružiti kad se završi Masters u Londonu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.