Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2017, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA IZABRALA: Žiruov ‘škorpion’ bez premca, Zidan najbolji trener, Bufon golman! (VIDEO)

Svetska fudbalska asocijacija večeras bira najbolje a podeljene su nagrade za nejlepši gol, najboljeg trenera i najboljeg golmana.

Najpre je dodeljena nagrada za najlepši pogodak sezone, a trofej „Ferenc Puškaš“ pripao je Olivijeu Žiruu, za njegov gol protiv Kristal Palasa početkom ove godien.
U konkurenciji za najlepši gol godine bio je i naš Nemanja Matić, čiji se pogodak u meču FA kupa sa Totenhemom, ali je Srbin morao da se zadovolji ulaskom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u TOP 10.

Nakon toga Klaudio Ranijeri je pročitao dobitnika nagrade za najboljeg trenera a ona je pripala Zinedinu Zidanu koji iza sebe ima još jednu sjajnu sezonu sa madridskim Realom.
Francuski stručnajk je sa „kraljevskim klubom“ uspeo da uradi nešto što nikome pre njega nije, a to je da odbrani pehar u Ligi šampiona, a uz to je osvojio i španski šampionat i Superkup Evrope.
Pored Zidana u konkurenciji za najboljeg trenera našli su se i Masimilijano Alegri koji je predvodio Juventus do finala Lige šampiona i titule u Seriji A, kao Antonijo Konte koji je sa Čelsijem stigao do trofeja u Premijer ligi Engleske.
U konkurenciji najboljih golmana planete bez premca je bio Đanluiđi Bufon, kome je nagradu uručio legendarni golman Mančester Junajteda i reprezentacije danske Piter Šmajhel.
Pored legendarnog Bufona, u konkurenciji za najboljeg golmana su se našli i Manuel Nojer iz Bajerna i Kejlor Navas čuvar mreže Real Madrida.
The post FIFA IZABRALA: Žiruov ‘škorpion’ bez premca, Zidan najbolji trener, Bufon golman! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je najbolji tim sveta za 2017. godinu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2017

FIFA objavila najboljih 11, nije bilo previše iznenađenja...Večeras se u Londonu održava ceremonija povodom dodele nagrada od strane FIFA, za najbolje u 2017. godini, pod nazivom "The Best"...Minule sezone su se ove nagrade prvi put dodeljivale, a već smo preneli ko je najbolji trener sveta za ovu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.