Izvor: MozzartSport.com, 29.Maj.2020, 14:25

FIBA najavljuje: Sledeći Mundobasket biće spektakl višeg nivoa

Turnir će igrati 32 kluba

Naredno izdanje Mundobasketa igraće 32 kluba, a prema najavam krovne organizacije (FIBA), biće to turnir sa najboljom organizacijom u istoriji takmičenja.

To je najavio Ričard Kerion, predsednik Borda za organizaciju Mundobasketa 2023, uoči najavljene video konferencije planirane za ovu sedmicu.

“Svi smo bili svedoci šta se desilo u Kini. Sledeći Mundobasket biće podignut na još viši nivo, a pošto će >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se igrati u tri azijske zemlje, cilj nam je da i u budućnosti forsiramo saradnju tri države“, priznao je Kerion.

Grupna faza Mundobasketa 2023. igraće se u Indoneziji, Filipinima i Japanu, a završnica takmičenja biće u Manili. Svetski kup planiran je za period od 25. avgusta do 10. septembra, a kvalifikacije za ovo takmičenje planirano je kroz šest reprezentativnih prozora u razmaku od 15 meseci, počev od novembra 2021. do februara 2023. godine. U kvalifikacijama učešće će uzeti čak 80 nacionalnih selekcija.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.