FENER U GROTLU ARENE: Zvezda spremila VELIKO IZNENAĐENJE za navijače

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2019, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FENER U GROTLU ARENE: Zvezda spremila VELIKO IZNENAĐENJE za navijače

Spektakl zakazan za četvrtak od 19 časova.

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 19 časova dočekuju Fenerbahče u sklopu drugog kola Evrolige, a klub sa Malog Kalemegdana se tom prilikom oglasio zvaničnim saopštenjem koje prenosimo u celosti.

– KK Crvena zvezda mts poziva sve navijače na premijeru Evrolige u ’’Štark areni’’. U četvrtak u 19 časova crveno-beli dočekuju Fenerbahče, a klub za ovu novu evroligašku premijeru, šestu u poslednjih 7 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezona, vam garantujemo još jedan istinski spektakl.

U nedelju za nama crveno-beli su otvorili sezonu na domaćem parketu ubedljivom pobedom protiv Primorske. Nažalost, taj meč je odigran uz ograničeno prisustvo publike, ali je sada vreme da svi zajedno, kao jedinstvena crveno-bela porodica ispunimo ’’Štark arenu’’ i otvorimo evroligašku sezonu na domaćem terenu.

U četvrtak, od 19 časova, u Beograd dolazi jedan od pretendenata na evropski tron, ekipa Fenerbahčea. Izabranici trenera Milana Tomića vredno se spremaju za veliki meč, a sigurno je da će im težak posao biti značajno olakšan uz huk tribina koji nema niko na svetu. Taj vetar u leđa koji je lomio brojne favorite kreirao je brojne spektakularne utakmice i velike pobede, a nema sumnje da sledi novi veliki spektakl.

Da tako bude pobrinuće se i menadžment Crvene zvezde koji je spremio veliko iznenađenje za sve navijače. Nešto sasvim drugačije, do sada neviđeno u našem regionu, audio i vizuelni efekat koji je do sada bio rezervisan isključivo za neke od najvećih sportskih dvorana na svetu, jer Crvena zvezda u svim segmentima pokušava da pomeri granice i donese nešto novo! Uz naravno, sve ono što se već podrazumeva kao standard koji je Crvena zvezda uvela prethodnih godina u svim segmentima oko organizac ije velikih utakmica u „Areni”.

Interesovanje za veliki povratak Evrolige u ’’Štark arenu’’ je ogromno, a karte su u prodaji od ponedeljka u svim poslovnicama Tickets.rs. Zauzmite svoje mesto u hali i uživajte u istinskom spektaklu. Odbranimo našu tvrđavu! - stoji na sajtu KK Crvena zvezda.

Podsetimo, crveno-beli su u prvom kolu Evrolige poraženi od Panatinaikosa, dok su na startu ABA lige deklasirali Primorsku.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mina Milutinović, devojka košarkaša Nemanje Nedovića

Објава коју дели Mina Milutinovic (@minamilutinovic) дана 9. Апр 2019. у 5:54 PDT

🥐 thinking about croissants in my new @yamamayofficial lingerie set💕

@ minamilutinovic је поделио/ла објаву дана 14. Феб 2019. у 2:23 PST

I’ve got my eyes on you🌙

@ minamilutinovic је поделио/ла објаву дана 14. Јан 2019. у 7:35 PST

A woman can do anything she wants

@ minamilutinovic је поделио/ла објаву дана 15. Нов 2018. у 12:13 PST

living a bikini life🍦

Објава коју дели Mina Milutinovic (@minamilutinovic) дана 7. Авг 2019. у 4:06 PDT

proud of my latest work @intimissimiofficial #simplicity

Објава коју дели Mina Milutinovic (@minamilutinovic) дана 23. Авг 2019. у 10:56 PDT

let go, enjoy the here and now🐚

@ minamilutinovic је поделио/ла објаву дана 9. Авг 2018. у 8:50 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.