FALE JOŠ SAMO DVA TIMA: Ovi veliki FAVORITI danas igraju za OPSTANAK na Mundobasketu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2019, 06:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FALE JOŠ SAMO DVA TIMA: Ovi veliki FAVORITI danas igraju za OPSTANAK na Mundobasketu (VIDEO)

Poznata i satnica.

Danas su na programu poslednji mečevi prve faze takmičenja na Mundobasketu u grupama E, F, G i H, a već su poznata imena 14 selekcija koje su obezbedile plasman u drugu fazu šampionata. Ipak, očekuju nas izuzetno zanimljivi susreti između Grčke i Novog Zelanda, kao i Turske i Češke koji će direktno odlučivati ko ide dalje.

U grupi F, Grci su sebi zakomplikovali život minimalnim porazom od Brazila (79:78), pa u meču sa Novozelanđanima imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imperativ pobede kako bi sprečili veliku senzaciju u vidu eliminacije već u prvoj fazi Svetskog prvenstva. Novi Zeland je odigrao odlično protiv Crne Gore, ali su svakako autsajderi u okršaju sa Helenima koji počinje od 14 časova u Nanđingu. U istoj grupi, od deset sati Brazil i Crna Gora igraju meč bez rezultatskog značaja.

U grupi E, na utakmici između Turske i Češke očekuje nas nešto neizvesnija borba. Turci su odigrali maestralno protiv SAD-a, sve do samih završnica i regularnog toka i produžetka. Ipak, faul nad Tejtumom koji je Amerima doneo produžetak, te promašena slobodna bacanja Balbaja i Osmana rezultirali su porazom (93:92), pa je četa Ufuka Saridže "od gotovog napravila veresiju". Umesto da trijumfom nad velikim favoritom obezbede prvo mesto u grupi, Turci će sad morati da trijumfuju protiv neugodnih Čeha kako bi uopšte prošli dalje.

Detalje sa derbija drugog kola grupe E možete pogledati u videu.

Pored pomenutih, još dva susreta imaće uticaja na plasman. Francuzi su apsolutni favoriti protiv Dominikane, koja je senzacionalno eliminisala Nemce (14 sati), dok se u derbiju dana sastaju Litvanija i Australija u susretu koji odlučuje pobednika grupe H (13:30).

Do sada su plasman u drugu fazu obezbedile sledeće selekcije:

Argentina, Poljska, Venecuela, Rusija, Španija, Portoriko, Srbija, Italija, SAD, Brazil, Francuska, Dominikanska Republika, Litvanija i Australija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda naša TV voditeljka Nina Seničar, bivša devojka fudbalera Marka Borijela

Sunny side up ☀️ . . . Photo by @milosnadazdin

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 15. Феб 2019. у 9:06 PST

Caption this...🧐🧐🧐

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 6. Авг 2018. у 4:46 PDT

My kind of #sunday 🎯

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 10. Јун 2018. у 11:46 PDT

Atomic brunette🖤 . . . Photo by: @danilo.pavlovic Mua: @jovanav_makeupartist

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 9. Апр 2018. у 8:33 PDT

Un #bacio X voi💋 #samoradno

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 27. Феб 2018. у 10:58 PST

I've got that summertime, summertime happiness.. ☀️☀️☀️ @littlecrumb_ ho portato #elisabettacanalisxmobo nella tua terra 😁❤️

Објава коју дели Nina Senicar (@ninasenicar) дана 23. Јун 2017. у 5:45 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.