FALĆINELI KAO INZAGI: Italijan zna kako se postižu golovi Milanu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 18:57

FALĆINELI KAO INZAGI: Italijan zna kako se postižu golovi Milanu (VIDEO)

Rosoneri zanemeli.

Dijego Falćineli biće velika uzdanica Crvene zvezde večeras na San Siru (21.00). Italijan je nakon svog dolaska iz Bolonje pokazao da poseduje znanje i kvalitet da postiže golove u kontinuitetu. Ono što 29-godišnjeg golgetera crveno-belih izdvaja od svojih saigrača jeste činjenica da je u karijeri već tresao mrežu Milanu.

Naime, Falćineli je kao član Krotonea u sezoni 2016/17 gostovao na San Siru, a u 26. minutu je sjajno ispratio akciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojih saigrača, i u stilu legendarnog Filipa Inzagija doveo svoj tim u vođstvo.

Nažalost po Dijega i društvo, Rosoneri su golovima Pašalića i Lapadule uspeli da preokrenu rezultat i osvoje sva tri boda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.