FA KUP: Mančester savladao Liverpul, slobodnjak Fernandeša odlučio pobednika (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 22:04

FA KUP: Mančester savladao Liverpul, slobodnjak Fernandeša odlučio pobednika (VIDEO)

Fenomenalan meč dva najveća engleska kluba.

Fudbaleri Mančester Junajteda plasirali su se u osminu finala FA Kupa pošto su na domaćem terenu rezultatom 3:2 (1:1) bili bolji od velikog rivala Liverpula u sjajnoj utakmici na Old Trafordu.

Atletiko je definitivno najozbiljniji kandidat za titulu u Španiji - Simeoneov tim ređa samo pobede, a večeras (21.00) mu u goste dolazi Valensija koja ne blista. Kec nosi kvotu 1,47, a Sigurna pobeda, tačnije trijumf domaćina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bez primljenog gola, 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Valensija.

Liverpul je poveo u 18. minutu kada je Mohamed Salah posle sjajnog pasa Roberta Firmina elegantno "bocnuo" loptu i matirao Hendersona za 0:1.

Ipak, domaćin je brzo došao do izjednačenja - Markus Rašford uputio je prelepu dijagonalu i savršeno uposlio Mejsona Grinvuda, koji je spretno šutirao i matirao Alisona za 1:1.

Na startu drugog dela igre Rašford je sjajno istrčao iza leđa odbrane nakon pasa Grinvuda, iskoristio nebranjeni prostor i doneo preokret Junajtedu -2:1. Ipak, samo deset minuta kasnije, u 58. minutu, Salah postiže svoj drugi gol, ponovo na lep način, a ponovo mu je asistent bio Firmino.

Gol odluke postigao je Bruno Fernandeš iz slobodnog udarca u 78. minutu.

Protivnik timu Olea Gunara Solšera u narednoj rundi biće Vest Hem Junajted, koji je bio bolji od Stokporta.

Od ostalih mečeva vredi istaći poraz Fulama od Barnlija od 3:0. Goste je u vođstvo doveo Džej Rodrigez u 31. minutu, a isti igrač je iz penala duplirao prednost 40 minuta kasnije. Rodrigez je učestvovao i u trećem golu - u 81. minutu asistirao je Kevinu Longu za konačnih 3:0 za tim Šona Dajša.

Srpski napadač Aleksandar Mitrović predvodio je kao kapiten Kolibare, ali nije imao uspeha - u finišu susreta dobio je i žuti karton

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.