FA KUP: Građani PREKO drugoligaša JURE 11. uzastopnu pobedu i plasman u četvrtfinale!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2021, 12:11

FA KUP: Građani PREKO drugoligaša JURE 11. uzastopnu pobedu i plasman u četvrtfinale!

Gvardiolina ekipa u strašnoj seriji.

Mančester Siti je u nezaustavljivoj seriji. Izabranici Pepa Gvardiole su posle nešto lošijeg starta i promenjive forme do sredine decembra prošle godine, igrali po principu toplo-hladno. A onda je usledio strahovit niz.

Mančester Siti igra brutalno dobro, a večeras (18.30) ima priliku da nastavi seriju pobeda u FA kupu, na gostovanju Svonsiju. Kvota na dvojku u Mozzartu je najveća na svetu - 1,28, a kombinazzija 2&3+ je 1,58. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Svonsi - Mančester Siti.

Građani su, naime, nanizali 10 pobeda u Premijer ligi i čvrsto drže lidersku poziciju, a fenomenalnu formu pokušaće da potvrde večeras u osmini finala FA kupa u gostima protiv Svonsija.

Član Čempionšipa je u ulozi apsolutnog autsajdera i sve osim trijumfa bivšeg šampiona Engleske, predstavljalo bi prvorazrednu senzaciju.

Istina, Labudovi se odlično kotiraju na tabeli drugoligaškog ranga, budući da zauzimaju treće mesto koje vodi u plej-of za Premijer ligu, sa 53 boda, dva manje od vodećeg Noriča. Međutim, Siti gazi redom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.