Everton ne staje, Big Sem spremio bombu za kraj prelaznog roka?!

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2018, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Everton ne staje, Big Sem spremio bombu za kraj prelaznog roka?!

Kako prenosi "Liverpul Eho", ekipa sa "Gudisona" bi do kraja prelaznog roka mogla da dovede još jedno pojačanje, čini se i najveće.

"Karamele" su letos u potpunosti promenile izgled, Kuman je doveo hrpu novih igrača, otišao je Lukaku, a jasno je da je Holanđanin najveću grešku napravio što nije pronašao adekvatnu zamenu za robusnog Belgijanca.

To ga je koštalo i posla, na klupi Evertona nasledio ga je Sem Olardajs, koji je defanzivnim pristupom uspeo da veže >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nekoliko jako dobrih rezultata, ali nedostatak kvaliteta u napadu je doveo do toga da Everton ponovo uleti u krizu.

Kumanove "fleke" se aktivno "skidaju" u tekućem prelaznom roku, na "Gudison park" su već stigla dva velika pojačanja u vidu Dženka Tosuna iz Bešiktaša i Tia Volkota iz Arsenala.

Potrošeno je oko 50 miliona evra, ali uprava ima novca i ne planira da se zaustavi.

Sada bi mogli da ispune najveću Olardajsovu želju i na "Gudison" presele napadača Lester Sitija Džejmija Vardija.

Kladionice u Engleskoj javljaju da je legao veliki broj uplata na Vardijev odlazak iz kluba i da u najvećem broju slučajeva Everton slovi za njegov naredni klub.

Poznato je da je dugogodišnji Olardajsov poznanik Stiv Volš, koji sada obavlja ulogu direktora fudbala na "Gudisonu", dugo radio u Lestera, te je veoma dobro upoznat sa Vardijem i mogao bi da bude ključni čovek u transferu.

Videćemo da li će "Karamele" izvući još novca za usluge 30-godišnjeg napadača, ukoliko uspeju da ga angažuju, bila bi to sigurno velika stvar za Everton, koji bi u napadu imao englesku vezu Runi-Vardi-Volkot, pojačanu Tosunom, Sandrom Ramirezom i Nijasom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.