Euforija u Zagrebu, ovako će izgledati dresovi Dinama? Oglasio se i Spahija! (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2020, 18:01

Euforija u Zagrebu, ovako će izgledati dresovi Dinama? Oglasio se i Spahija! (foto)

Godinu dana posle preseljenja Cedevite u Ljubljaju, u Zagrebu je ''rođen'' KK Dinamo, koji bi mogao da ima mnogo veću podršku navijača, nego što je to bio slučaj sa ''Vitaminima''.

Košarkaška vest dana u Hrvatskoj je ozvaničenje Košarkaškog kluba Dinamo iz Zagreba, koji će nastaviti tamo gde je stao KK Rudeš.

Zvučno ime je odmah izazvalo pažnju, pogotovo što je preimenovanje Rudeša obavljeno uz saglasnost Fudbalskog kluba Dinamo iz Zagreba, ali i uz podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najvatrenijih Dinamovih navijača, Bed Blu Bojsa.

Tokom dana na društvenim mrežama pojavili su se, nezvanično, i dresovi Dinama, čak tri garniture, a o ovom velikom osveženju na košarkaškoj sceni danas je govorio i hrvatski trener Neven Spahija, koji će obavljati funkciju potpredsednika kluba.

''Dolazak na mesto potpredsednika KK Rudeš nije nikakva slučajnost. Dobro sam poznavao ljude koji su uključeni u rad Kluba, a i neki od njih su moji bivši igrači.







Moj posao je košarka, a košarka se u KK Rudeš, a sada KK Dinamo Zagreb, vrlo ozbiljno shvata. Klub je to u kojem se isključivo apostrofira stručnost'', naglasio je Spahija, a prenose ''Sportske novosti''.

-

-

View this post on Instagram

Ne izgleda loše, zar ne? 🔵💪 KK Dinamo Zagreb!  #kkdinamozagreb #dinamo #dinamozagreb #dzg #kkdz #zagreb #badblueboys

A post shared by ZonaDinamo (@zonadinamo) on May 20, 2020 at 1:55am PDT

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.