Euforija u Hrvatskoj, ovo bi za njih bio idealan scenario!

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2018, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euforija u Hrvatskoj, ovo bi za njih bio idealan scenario!

A onda, sve je moguće...

Reprezentacija Hrvatske večeras je uspešno startovala na Mundijalu u Rusiji, savladala je Nigeriju sa 2:0 i napravila veliki korak ka plasmanu u osminu finala.

Naravno, veliko je zadovoljstvo u njhovim redovima, pogotovo imajući u vidu današnji remi Argentine protiv Islanda (1:1), pa se sada već uveliko razmišlja ne samo o plasmanu u narednu fazu takmičenja, nego i o osvajanju prvog mesta u grupi.

U četvrtak će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << im rival biti uzdrmana Argentina i u slučaju novog trijumfa, selekcija Zlatka Dalića mogla bi već posle drugog kola da osigura prvu poziciju u grupi, ukoliko Island ne savlada Nigeriju.

U tom slučaju, Hrvatska će najverovatnije izbeći Francusku u osmini finala, ukoliko ''Trikolori'' opravdaju ulogu favorita u Grupi C. S obzirom na današnje rezultate, verovatno je da bi im rival u osmini finala bila Danska, a onda u četvrtfinalu Španija ili Portugal...

Ali, da sačekamo rasplet, iznenađenja su uvek moguća. Leo Mesi i drugovi sigurno neće tek tako prepustiti prvu poziciju Hrvatskoj, biće veoma zanimljivo u četvrtak.

-          Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

     

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kutinjo ga daje i Brazil dobija - kvota 3,00

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jun.2018, 15:42

Jedan od glavnih favorita za osvajanje titule prvaka sveta u fudbalu, Brazil takmičenja otvara duelom sa Švajcarskom u grupi u kojoj se takmiči i Srbija. Nema dileme da većina ljubitelja fudbala u ovoj utakmici očekuje trijumf Brazilaca, a osvajanjem očekivana tri boda napravili bi veliki korak...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.