Etkinson pravio haos, Liverpul dva puta oštećen na današnjoj utakmici! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Etkinson pravio haos, Liverpul dva puta oštećen na današnjoj utakmici! (video)

Svašta se dalo videti u Birmingemu.

VAR tehnologija je i kolo pre ovog bila na udaru, ali posle današnje utakmice između Aston Vile i Liverpula taj pritisak će se samo dodatno pojačati, iako je u ovoj situaciji greška bila više plod ljudskog faktor no nečeg drugog.

Već smo pisali kako Liverpuli nije dosuđen penal posle igranja rukom defanzivaca Aston Vile, ali još veća buka se povela oko poništenog gola Roberta Firmina.

Etkinson je poništio gol >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Brazilca u 28. minutu iako se vidi da Firmino nije u ofsajd poziciji te je gol za izjednačenje trebao biti prihvaćen.

Here's the actual process of Martin Atkinson manipulating the lines until Firmino is made offside.

And he still cannot be offside as he can't score a goal with his arm the eventual line starts from.

Shocking. pic.twitter.com/nTiVWUmSXY

— Artur Petrosyan (@arturpetrosyan) November 2, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dramatično u Kostolcu, Spasić u poslednjem minutu "Želji" doneo bod

Izvor: JužneVesti.com, 02.Nov.2019

U potpunosti je derbi 8. kola ARKUS lige opravdao ovaj status, s obzirom na to da je najveća prednost jednog od timova bila 3 gola, a i to se desilo samo dva puta na meču. Tokom cele utakmice u Kostolcu Rudar i niški Železničar bili su ujednačeni, a pogodak Đorđa Spasića u poslednjem minutu...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.