Eriksenu propao transfer zbog Nejmara, zna gde će igrati od sledećeg leta!

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2019, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eriksenu propao transfer zbog Nejmara, zna gde će igrati od sledećeg leta!

Englezi ne ostavljaju nimalo sumnje, ako se pogleda istorija prelaznih rokova u ovoj deceniji, ne čudi...

Kako sada stvari stoje, Kristijan Eriksen ostaje u Totenhemu, ali samo do sledećeg leta. Pokušaj PSŽ da ga dovede je obustavljen, jer Parižani nisu prodali Nejmara, pa neće ni platiti 70 miliona evra za igrača koji je slobodan narednog leta.

Eriksen neće u PSŽ, ali ni u Real, engleski mediji pišu da je odbio novu ponudu Totenhema i da ima dogovor sa Juventusom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za naredno leto.

Navodno, od januara će, kada i zvanično može da pregovara sa klubovima dogovor biti obznanjen, kao slobodan igrač Danac stiže u Italiju. Ovo je Juventusov specijalitet, doveli su Rabioa i Remzija kao slobodne agente, a ranije su bez obeštećenja stizali Pirlo, Ljorente, Evra je doveden za sitan novac, kao i Barzalji. Ovog leta se vratio Bufon, takođe kao slobodan igrač...

Eriksen je isticao da mu novac nije prioritet, da želi da napusti Totenhem i zaigra u večem klubu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stižu potvrde, nađeno rešenje za Ikardija!?

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2019

Odlazak veoma blizu, čeka se da klubovi potvrde posao....Izgleda da je Inter na putu da nađe rešenje za Maura Ikardija. Poslednji dan prelaznog roka, grozničavo se pregovara, neki italijanski mediji pišu da je Argentinac na korak od odlaska...Naime, postoji dogovor sa PSŽ, ali prvo Ikardi mora...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.