Izvor: MozzartSport.com, 10.Maj.2020, 13:22

Eriksenova noćna mora: Zaključavanje u trening centru i trčanje u podzmenoj garaži

„Sedam nedelja nisam dohvatio loptu“, poručio Danac

Imao je solidan takmičarski početak, alii prvi dani Kristijana Eriksena u Milanu pretvorili su se u pakao. Bivši član Totenhema od dolaska u prestonicu mode do pandemije virusa korona nije uspeo da pronađe adekvatan smeštaj. Blokadu Italije dočekao je bez stana, pa je morao da živi u trening kampu sa još šestoroi ljudi.

„Hteo sam da pitam Lukakua ili Ešli Janga da prespavam kod njih, ali oni su već >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << imali pune sobe. A ležati na kauč-u dve sedmice nije baš udobno. Morao sam da ostanem u kampu, a ljudi koji su bili tu odlučili su da se izoluju kako bi zaštitili porodice“, rekao je Eriksen za San.

Trening kamp Apijano Đentile je bio zatvoren, pa je Danac morao da se snalazi.

„Najviše sam trčao u podzmenoj garaži. Duga je 35 metara, pa sam trčao gore-dole. Nisam loptu dodirnuo sedam nedelja, to je najteži period u mojoj karijeri“, dodao je Eriksen.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.