Eriksen: Sreća što nije bilo 2:0, bili su bolji nego što jesu

Izvor: B92, 30.Apr.2019, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eriksen: Sreća što nije bilo 2:0, bili su bolji nego što jesu

Fudbaler Totenhema Kristijan Eriksen mišljenja je da je njegov tim lošom igrom učinio da Ajaks izgleda "bolje nego što jeste".

Fudbaleri Ajaksa uspeli su da savladaju Totenhem na gostovanju rezultatom 1:0 u okviru polufinala Lige šampiona.

Eriksen je istakao da su "pevci" odigrali loše, pogotovo na početku.

"Odigrali smo ispod-prosečno, ni blizu onako kako umemo. Prvih 20 minuta smo samo gledali loptu protiv ekipe koja voli da ima loptu u svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nogama, a to ne može tako. Izgledali su kao da su bolji nego što jesu zbog nas, dozvolili smo im da kontrolišu utakmicu", rekao je Eriksen posle meča.

Danac je dodao da je bolje bilo u drugom poluvremenu, ali i dalje ne onako kako je trebalo.

"Bilo smo korak iza njih pri svakoj lopti. Direktnije smo pristupili u drugom poluvremenu, ali niko nije hteo da odigra prvo poluvreme kao što jeste. Svi smo bili razočarani što nismo igrali na nivou na kojem znamo da možemo", jasan je vezista.

Tokom meča se povredio Jan Vertongen, a Spursi su već oslabljeni odsustvom najboljeg igrača ekipe Harija Kejna.

"Ne možemo konstantno da pričamo o povredama. U polufinalu smo i moramo da budemo bolji. Imamo sreće što nije bilo 2:0 i što je lopta pogodila stativu, jer bi to bila totalno drugačija utakmica naredne nedelje. Moramo da promenimo pristup meču", zaključio je Eriksen.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.