Eredivizija: Lider u zadnji čas do nove pobede

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2018, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eredivizija: Lider u zadnji čas do nove pobede

Fudbaleri PSV Ajndhovena uspeli su da nastave seriju dobrih rezultata u Holandiji.

Izabranici Filipa Kokua slavili su na gostovanju u Almelu protiv ekipe Heraklesa sa 1:2 (0:1).

Poveli su u nadoknadi prvog dela igre, strelac je bio Bergvijn na asistenciju Luka de Jonga.

U nastavku su domaći fudbaleri uspeli da poravnaju rezultat, strelac je bio Hardevel, sa bele tačke. Prethodno je Kolubmijac Arijas skrivio jedanaesterac.

Osvežio je redove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svoje ekipe potom Koku, uvođenjem Gastona Pereira i Gudmundsona, ali su se "Filipsovci" mučili pred golom domaćina.

Uspeli su ipak da dođu do pobede i to u poslednji čas, Luk de Jong je zatresao mrežu Heraklesa na asistenciju rezerviste Gudmundsona.

PSV je tako upisao 16. trijumf ove sezone, imaju samo dva poraza i jedan remi, pa su prvi na tabeli sa 49 bodova, pet više od drugoplasiranog Ajaksa, koji je nešto ranije danas slavio u "Klasikeru".

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.