Englezi sa bele tačke do četvrtfinala: Kolumbija bez sreće na penal ruletu

Izvor: BKTV News, 04.Jul.2018, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englezi sa bele tačke do četvrtfinala: Kolumbija bez sreće na penal ruletu

Mina doneo južnoameričkoj reprezentaciji produžetke, ali je Pikford sprečio iznenađenje

Fudbalska reprezentacija Engleske poslednji je četvrtfinalista Mundijala u Rusiji, pošto je posle penala pobedila Kolumbiju 4:3 (1:1) u Moskvi.

Iako su Englezi prvi promašili udarac sa 11 metara (Henderson) u trećoj seriji, Uribe je pogodio prečku, a golman Pikford je odbranio šut Bake, posle čega je Dajer odveo ekipu među osam najboljih na svetu.

Engleski fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << mogli su i ranije da reše pitanje pobednika na Otkritije areni, vodili su preko Kejna iz penala sve do 93. minuta, kada je Mina ponovo visoko skočio i odveo meč u produžetke.

Naredni rival Engleskoj biće Švedska koja je ranije danas pobedila Švajcarsku 1:0.

Ostali parovi četvrtfinala: Urugvaj - Francuska, Brazil - Belgija i Hrvatska - Rusija.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.