Engleski mediji u prvi plan stavljaju rasističke uvrede u Podgorici: Prelepa noć postala ružna, UEFA da reaguje!

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2019, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Engleski mediji u prvi plan stavljaju ''rasističke uvrede'' u Podgorici: ''Prelepa noć postala ružna, UEFA da reaguje!''

Šta je to pokvarilo utisak Englezima posle ubedljive pobede u Podgorici?

Reprezentacija Engleske opravdala je ulogu favorita na gostovanju u Podgorici, gde je i pored vođstva domaće selekcije Crne Gore, na kraju uspela da trijumfuje sa ubedljivih 5:1.

Opširnije o utakmici čitajte OVDE, ali bez obzira na ovakav, za njihov tim veoma povoljan epilog, pojedini engleski mediji večeras najpre izdvajaju ''rasističke uvrede'' koje su navodno stizale sa tribina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a upućene pojedinim engleskim igračima.

Tom temom se na početku svog izveštaja iz Crne Gore večeras bavi britanski ''Telegraf''.

''Prelepa noć za Englesku postala je ružna. Nakon početnog zaostatka, dali smo Crnoj Gori pet golova, ali ono što zabrinjava je što je Deni Rouz izgledao kao da trpi rasističko skandiranje nakon dobijenog žutog kartona.





Rahim Sterling je reagovao povlačenjem ušiju posle petog gola. Da li je to bio odgovor na nešto što je čuo?





Crnogorski navijači koji su stajali iza gola ljutito su reagovali, bacivši na njega upaljač i to će morati da ima odgovarajuće reperkusije od strane UEFA.





Crna Gora vje obećala 'paklenu atmsferu', a umesto toga Engleska je pokazala šta je to 'pakleno dobar' tim pod vođstvom Gareta Sautgejta'', navodi se na početku izveštaja britanskog ''Telegrafa''.





Screenshot: telegraph.co.uk

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.