Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2020, 14:56

Engleska i belgijska pikado zabava za kraj večeri

Šest dvoboja za zaključenje sportskog dana

Nije mnogo sporta na rasporedu ovog utorka. Sem par duela u fudbalu, košarci i tenisu, tu su još pikado dvoboji, na kojima će se sastati igrači skoro iz samog svetskog vrha. Večeras na crti neće biti baš sam „šlag“, ali ćemo moći da gledamo nekoliko igrača koji se kreću oko stotog mesta na rang listi.

Učešće će uzeti Konan Vajthed, Stiv Braun, Martin Etkins i Majk >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << de Deker, koji je jedini belgijski igrač koji će večeras iskočiti na crtu. Oni će ukupno odigrati šest duela, a svaki će biti u razmaku od samo 30 minuta, što garantuje prilično interesantno veče.

Prvo će na teren Konan Vajthed i Stiv Braun, dva engleska igrača. Prvopomenuti se nalazi na 75. mestu na rang listi, dok je Braun izvan najboljih sto, pošto je smešten na 116. mestu. Nikada ranije se nisu sastajali, ali se Braun nalazi u nešto boljoj formi, pošto je Vajthed izgubio tri poslednja dvoboja.

Odmah za njima će na crtu stati Majk de Deker, koji je pozicioniran na 100. mestu i Martin Etkins koji je samo tri pozicije gore rangiran. Ni oni se nikada nisu sastajali, a zanimljivo je da je ponovo u boljoj formi slabije rangirani igrač, koji ima tri pobeda na minulih pet duela.

Potom će uslediti razne kombinacije pomenutih igrača, pa će se sastati BraunEtkins, Vajthedde Deker, de DekerBraun, a večerašnji program zatvoriće dvoboj AtkinsVajthed. Sve u svemu, ljubitelji pikada ovog utorka će imati u čemu da uživaju.

PIKADO – PDC HOME TOUR

Utorak

20.30: (1,55) Vajthed K. - Braun S. (2,29)

21.00: (1,45) de Deker M. - Atkins M. (2,55)

21.30: (1,80) Braun S. - Atkins M. (1,90)

22.00: (2,10) Vajthed K. - de Deker M. (1,65)

22.30: (1,45) de Deker M. - Braun S. (2,55)

23.00: (2,10) Atkins M. - Vajthed K. (1,65)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.