Izvor: RTS, 18.Sep.2021, 07:37

Endi Kerol ostao bez kluba: Deca misle da idem u Siti ili Barsu

Enleski napadač Endi Kerol, nije dogovorio novu saradnju sa Njukaslom, pa je tako postao slobodan igrač.
Nekadašnji reprezentativac Engleske, kao i nekadašnji njen najskuplji fudbaler, ima velike probleme u potrazi za novim klubom.

Kerolu je istekao ugovor sa Njukaslom, sa kojim očigledno nije došlo do produžetka saradnje.
Kerol (32) je tako postao slobodan igrač, ali novog angažmana trenutno nema na vidiku.
"Mislio sam da ću >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << završiti karijeru u Njukaslu, da ću ostati tu još četiri, pet godina, ali to se nije desilo sa razlogom. Teško mi je što nisam igrao tamo, iako sam mogao da napravim razliku. Želim da igram koliko god mogu. Moja deca me guraju da nastavim, da nađem klub. Oni misle da ću potpisati za Siti ili Barselonu, ali znamo da se to neće desiti. Moja želja i strast za igrom se nisu ugasili, hoću da igram pred porodicom i da pobeđujem", rekao je Kerol za Atletik.
Engleski napadač je započeo karijeru u Njukaslu, igrao na pozajmici u Prestonu, otišao u Liverpul za 41.000.000 evra, a nakon "crvenih" igrao još za Vest Hem i ponovo Njukasl. 
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.