Izvor: MozzartSport.com, 18.Apr.2021, 13:45

Emisari Parme bili na Marakani, gledali prvog strelca Superlige i dvojicu zvezdaša

Ali ima jedna začkoljica...

Parma još nije ispala iz Serije A, ali šanse za tako nešto rastu iz kola u kolo. Bez obzira na tu činjenicu čelnici kluba sa Enio Tardinija planiraju da i predstojećeg leta nastave s politikom dovođenja mladih igrača. U tom cilju, javlja više italijanskih medija, skauti Parme pratili su sinoćni meč Crvene zvezde i Radnika iz Surdulice na našem najvećem stadionu.

Očekivano, u njihovom tefteru pale su ocene za dvojicu talentovanih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igrača crveno-belih (italijanske kolege pišu kako su u pitanju Željko Gavrić i Veljko Nikolić), međutim mnogo veća pažnja, navodno, trebalo je da bude posvećena napadaču Radnika Milanu Makariću.

Slavoljub Đorđević ostavio je na klupi 25-godišnjeg golgetera, čuvajući ga za sredu i novi susret sa Zvezdom u okviru polufinala Kupa Srbije, što je sigurno pokvarilo planove Parminim "izviđačima". Makarić je u nastavku ipak dobio šansu. Da li je to bilo dovoljno, ili će fokus ostati na prvom strelcu Superlige i u nekim narednim utakmicama nije navedeno.

Milan Makarić ove sezone igra izvanredno. Postigao je 20 golova na 32 utakmice i pritom namestio šest. Otuda i interesovanje ovako renomiranog kluba.

E sad, problem nastaje ukoliko Parma ispadne iz lige. U tom slučaju na Tardiniju bi mogli da zaborave na neke naredne izlete u zemlje što nisu članice Evropske unije. Jer po pravilima italijanskog Saveza klubovi Serije B ne mogu da dovode igrače van Evropske zajednice.

Jasno je, dakle, u tom slučaju nestaje interesovanje za kompletno naše tržište...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.