Emeri prelomio, spremio 90 miliona za novo pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 17.Nov.2018, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emeri prelomio, spremio 90 miliona za novo pojačanje!

Da li ovo znači da će neko napustiti London?

Brojni timovi su zainteresovani za usluge Hamesa Rodrigeza, a Kolumbijac je trenutno na pozajmici u Bajernu. Pominjao se Juventus, ali kako mediji prenose, Arsenal ne želi da odustane od Kolumbijca.

Emeri smatra da je on pravi igrač za Arsenal uprkos nedavnoj povredi koju je Rodrigez doživeo.

Bajern je doveo ovog ofanzivnog vezistu na dvogodišnju pozajmicu iz Real Madrida za koju će platiti kraljevskom klubu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 13 miliona evra, a još uvek nisu odlučili da li će za dodatnih 43 miliona evra da otkupe Rodrigezov ugovor.

Juventus se pominjao kao najrealnija opcija, ali navodno je Emeri spremio čak 90 miliona evra za ovog igrača. Pominje se da bi i Bajern vrlo rado doveo Arona Remzija iz redova londonskog tima.

Pored Arsenala, za Kolumbijca su zainteresovani Juventus, Junajted, Liverpul, ali i povratak u Real ne treba isključiti.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milan spreman da kupuje, ali samo uz popust - hoće li Englezi pristati?

Izvor: Sportske.net, 17.Nov.2018

Italijanski tim razmišlja o kupovini, ali smatraju da bi cena mogla da se koriguje...Tjemuje Bakajoko je konačno počeo da pruža solidne partije. Dugo mu je bilo potrebno da se privikne na novi stil igre, ali izgleda da bi mogao da bude odlično pojačanje u veznom redu Milana...Čelsi je izdvojio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.