El Matador se zahvalio Bekamu, ima tri ponude iz Evrope!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"El Matador" se zahvalio Bekamu, ima tri ponude iz Evrope!

Ni njegove 32 godine nisu prepreka, može i dalje da igra na vrhunskom nivou.

Edinson Kavani neće u MLS.

Jednostavno, smatra da ima još kvaliteta da igra na vrhunskom nivou, pa se zahvalio na ponudi Dejvidu Bekamu i njegovom Interu.

Za Kavanija u red su stali Atletiko, Junajted i navodno Juventus, on će na leto biti slobodan igrač. San mu je nekada bio Real, mnogi veruju da će zameniti Koštu u Atletiku, ali ne treba zaboraviti ni trag koji je ostavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Italiji, igrajući za Napoli.

Tamo mu i sada žive deca, međutim, Kavani bi rado u Juventus, no taj transfer upravo zbog njegove prošlosti deluje komplikovano.

On ima ponudu PSŽ da ostane.



"Edi razgovara sa klubom, sigurno zna da je PSŽ pravo mesto da nastavi karijeru, on je jedan od pet igrača sa kojima se uvek konsultujem"
, kaže Tuhel.

Ipak, spekuliše se da bi ostanak Nejmara ubrzao odluku "El Matadora" da napusti Pariz posle sedam godina. Urugvajac je za "Svece" odigrao 283 utakmice i dao 195 golova.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.